Principalul motiv pentru care bărbații rup o relație în primele două luni

11Amintește-ți de o relație în care ai simțit că lucrurile au mers prea repede. După două întâlniri părinții ei/lui știau deja de tine și te așteptau să le calci pragul. Cum te-a făcut asta să te simți?

Fie că ești bărbat sau femeie, îți cam vine să o iei la fugă.

John Molloy spune în cartea „De ce se însoară bărbații doar cu anumite femei și nu cu altele” că etapa a patra o reprezintă întâlnirile stabile. Ne referim aici la întâlnirile în oraș. Frecvența acestora poate fi de la câteva întâlniri pe săptâmână la două pe lună.

Când se ajunge la această fază, bărbații iau în calcul faptul că ar putea fi începutul unei relații. În general, ei nu consideră că sunt într-o relație înainte de a patra, a șasea întâlnire. Femeilor, în schimb, le este de ajuns jumate din numărul întâlnirilor pentru a se percepe într-o relație. Femeile se grăbesc și vorbesc despre rochia de mireasă înainte de vreme. Ele au intenții serioase prea curând. Acesta ar fi principalul motiv pentru care bărbații rup o relație în primele două luni.

Când un bărbat se întâlnește regulat cu o femeie, consideră că nu e vorba de mai mult dacă nu și-a luat vreun angajament față de ea. De obicei, el nu se angajează într-o relație cu o singură persoană, decât după ce a trecut ceva timp. Este posibil să se întâlnească luni la rând cu aceeași femeie și să nu se simtă obligat să îi fie fidel. Această etapă are o perioadă cuprinsă între trei săptămâni și trei luni, în funcție de natura relației.

Întâlnirile oferă posibilitatea ca cei doi să se cunoască mai bine și să afle ce mâncăruri, filme, cărți, ș.a. le plac. Află dacă stilurile lor de viață sunt compatibile și mai departe rămâne de văzut dacă rămân sau pleacă fiecare în propria căutare.

 

Psiholog Roxana Ionescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: