Contra tiempo (2016)

pexels-photo-246320La recomandarea unei prietene am vizionat un film de nota 11. Firul narativ este unul deosebit. Regizorul Oriol Paula a reuşit să îmbine mai mult sau mai puţin elementele din din fiecare gen, precum acţiune, thriller, mister, dragoste, psihologie şi crimă.
Filmul este despre un miliardar de success, antreprenorul anului cu o familie fericită, care deodată se trezeşte într-o cameră de hotel, în afară domiciliului, cu amanta ucisă alături de el. Destin sau coincidenţă? Oare chiar e vinovat protagonistul nostru sau este şi altcineva implicat la mijloc?
Filmul este dovada vie cum emoţiile umane ne pot controla viaţa şi acţiunile. Deciziile sunt influenţate de nivelul nostru afectiv, dar şi de cel mai vechi şi actual principiu care secole întregi a contribuit la supraveţuirea speciei: principiul “Luptă sau fugi”. Mai mult decât atât, filmul demonstrează faptul că agresivitatea şi egoismul uman sunt înnăscute şi greu de controlat. Ameninţându-se viaţa unui individ, acesta este gata să recurgă la orice fapte, chiar şi cele mai josnice, doar ca să rămână în viaţă. De asemenea , în film este idetificat cât de puternic este sentimentul maten şi patern, mai ales atunci când este pus în pericol viaţa copilului.
Jocul minţilor umane , testarea ipotezelor şi căutarea vinovatului de crima comisă, toate aceste aspecte sunt puse la limita de 180 de minute. De ce ? Cum ? Priviţi filmul şi veţi afla!
P.S. Cert este faptul că orice minciună, mai devreme sau mai târziu,iese la iveală. Trebuie doar să ai răbdare!

Trailer

Irina Sterpu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: