Dorinţe împlinite

pexels-photo-133082Fiecare dintre noi are un mânunchi de dorinţe pe care îl ţine zi de zi, clipă de clipă cât mai aproape de sufletul său, doar, doar să se îndeplinească. Mergem prin viaţă cu tot soiul de dorinţe şi ne luptăm să obţinem acele lucruri, experienţe, relaţii, statut, uneori cu orice preţ.

De câte ori s-a întâmplat să mergi către împlinirea dorinţelor tale cu toată energia ta? Eforturile tale s-au îndreptat către scopul propus cu toate resursele tale si nu ai mai avut timp pentru prieteni, familie sau mici vacanțe.

Ce s-a întâmplat când acea dorinţă arzătoare şi-a găsit calea, transformându-se în ceea ce ţi-ai propus?

Te-ai bucurat, ai sărbătorit reuşita ta, te-ai felicitat pentru faptul că ai ajuns unde ai visat  sau ai trecut rapid la următoarea dorinţă ce trebuie împlinită? Neeeext!

Ceea ce vreau să arăt e că de cele mai multe ori ne rătăcim printre dorinţele noastre.

Acest lucru nu înseamnă că nu este benefic să tindem spre lucruri bune, ci este nevoie să ne mai și sărbătorim. Sărbătoreşte propria reuşită, înainte să începi să te gândeşti la următorul pas, la următoarea dorinţă de împlinit.

Când sărbătoreşti îţi recunoşti meritul, îţi recunoşti valoarea şi mai ales, eşti conectat/ă cu forţa ta. Tu eşti cel/cea care a îndeplinit acea dorinţă! Nu există nimeni care îţi poate aduce ceea ce decât tu cunoşti şi este pe placul sufletului tău.

Te invit să te gândeşti la toate momentele în care următorul pas a apărut prea devreme şi ai sărit peste bucuria reuşitei tale. Fă-o acum! Bucură-te pentru toate dorinţele împlinite în viaţa ta şi invită-le pe cele potrivite pentru tine să se alăture.

Să înceapă petrecerea în sufletul tău!

 

Psihoterapeut Ioana Cunicel

Reclame

  Un gând despre „Dorinţe împlinite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: