În căutarea perfecțiunii

Un grup de femei se adunase pentru a sărbători apropiata căsătorie a unei prietene. În timpul serii, viitoarea mireasă și-a întrebat una dintre prietenele mai mari ca ea și încă nemăritată:

—Cum se face că nu te-ai măritat niciodată? Nu ai găsit niciodată omul potrivit?

—O, ba da, l-am găsit pe bărbatul potrivit, nu asta e problema.

—Atunci, ce s-a întâmplat? a întrebat logodnica.

—A fost, așa, a spus prietena ei. Știam exact ce căutam. Trebuia să fie bărbatul perfect. Aveam o listă a tuturor calităților pe care mi le doream la un tip și am pornit prin lume pentru a-l găsi. Trebuia, pur și simplu, să fie cel potrivit, și a fost.

—Spune-mi, a întrebat atunci curioasa logodnică, ce s-a întâmplat?

—Ei bine, am început prin a căuta în New York, i-a răspuns prietena ei. Acolo am găsit un bărbat foarte bogat. Era generos în ceea ce privește banii lui, dar retras, introvertit și nesociabil. Asta l-a tăiat imediat de pe listă.

Am pornit spre Los Angeles, căutând peste tot între New York și Coasta de Vest. În LA am găsit un bărbat care nu numai că era bogat, dar îi plăcea distracția, era vesel, prietenos, sociabil. Avea bogăția și toate calitățile sociale pe care le-aș putea dori vreodată de la un tip. Din nefericire, nu prea era frumos. Mă gândeam: „Dacă mă mărit cu el va trebui să mă trezesc lângă acest chip urât în fiecare dimineață.” Nu, nici el nu era Domnul Perfect.

pexels-photo-265722

La Sydney mi s-a părut că mă apropii de țintă. Acolo am întâlnit un tip cu stare. Era prietenos și sociabil —  și uimitor de frumos. Era înalt, blond și musculos. Făcea surfing, mergea regulat la fitness și avea trup de fotomodel. Dar la toți bărbații pe care îi întâlneam, părea să fie de fiecare dată și o latură inacceptabilă. La el: atitudinea arogantă de mascul. Era misogin.

Așa că mi-am continuat călătoriile în Europa. La Londra am cunoscut un bărbat bogat, sociabil, frumos și deschis la minte în ideile despre femei. Eram chiar foarte aproape de ideal. La început am crezut, că în fine, îl găsisem, dar îi lipseau romantismul și senzualitatea pe care le căutam. E bine să ai alături de tine un gagiu care va găti și va spăla vasele, dar cred că îmi trebuie și tratamentul de tipul trandafir roșu și picnic sub clar de lună.

Trecând Canalul ca să ajung la Paris l-am găsit. Știi ce se spune despre francezi. Ei bine, le avea pe toate. Era bogat, prietenos, frumos, destupat la minte și foarte senzual. A primit calificativul maxim la fiecare punct din lista mea. Nu încăpea discuție. El era bărbatul meu perfect.

—Atunci, a exclamat curioasa viitoare mireasă, de ce nu te-ai căsătorit cu el?

—O, a răspuns prietena. Motivul a fost simplu. Căuta femeia perfectă.

 

Reclame

  Un gând despre „În căutarea perfecțiunii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: